Trainingsdag: Hooggevoeligheid, maak er je handelsmerk van

hooggevoeligheid

Bijna 20% van de bevolking (zowel Nederland als België) blijkt te voldoen aan de kenmerken van hooggevoeligheid. Het merendeel weet dit niet van zichzelf. Ze voelen zich anders, vaak al sinds hun kindertijd en ze hebben bovengemiddelde intuïtieve vermogens en een grote empathische begaafdheid. Ze gaan ervan uit dat de mensen in hun omgeving op dezelfde manier denken en voelen zoals zij, maar dat is niet zo.

Degenen die zich hiervan niet bewust zijn, worden doorgaans `emotionele sponzen` die zichzelf onvoldoende energetisch kunnen beschermen en komen regelmatig in de problemen hierdoor, met soms verstrekkende gevolgen voor hun gezondheid. Maar ook voor degenen die zich van hun hooggevoeligheid bewust zijn blijven heel wat aspecten een uitdaging

En dat is de reden waarom we op zaterdag 11 november in Hotel Stiemerheide te Genk een trainingsdag geven over hoe je er het best mee kan omgaan en je hooggevoeligheid te gebruiken als een krachtbron. Ik geef deze dag samen met Cathy Spaas. Het is een bewuste keuze van ons beide om je de ervaringen aan te beiden vanuit zowel de mannelijke als de vrouwelijke kant. Beiden geslachten hebben volgens onderzoek immers evenveel te maken met hooggevoeligheid.

Waarom pretenderen wij om jullie hierin te kunnen begeleiden? Wel, omdat we er beide een krachtbron van hebben gemaakt in ons eigen leven. Ging dat van een leien dakje? Oh nee. Maar als ik erop terug kijk zou ik me gewenst hebben dat ik in mijn kindertijd en in mijn jeugd meer tools zou hebben gehad om er beter mee om te leren gaan (en ik werd al relatief goed opgevangen). Het zou me veel levens tijd bespaard hebben. En dat is nu net wat deze workshop jou kan opleveren, levenstijd en kwaliteit van leven!

WAT LEER JE?

 • Wat is dat, hooggevoelig zijn?
 • Hoe weet je of je ook deze fantastische eigenschap hebt?
 • Hoe kom je daaraan? Hoe evolueert het?
 • Zijn er ook gradaties?
 • Hoe zit het op energetisch vlak in mekaar?
 • Welk zijn de voor- en nadelen?
 • Welk zijn de valkuilen?
 • Hoe je te beschermen tegen energetisch leeglopen en vervloeiiing met een ander?
 • Hoe kan je snel herstellen als je uit evenwicht bent geraakt?
 • Hoe kan je dit preventief voorkomen? (emotionele pijn snel verwerken, ademhaling, goede communicatie, je eigen leven leven, …)
 • En nog veel meer …

We helpen je ook om effectief in actie te komen door samen een stappenplan op te stellen en je rechtlijnigeadviezen te geven over hoe het in praktijk om te zetten.

Gedaan dus met je terug te houden omwille van je hooggevoeligheid. Zet het in als kracht. Al jouw HSP-eigenschappen en kwaliteiten helpen jou juist op weg naar een leven vol kracht en vrijheid. Als hooggevoelig persoon beschik je over een groot inlevingsvermogen en (zelf)inzicht, en vaak ben je ook heldervoelend. Door deze eigenschappen besef je vroeg of laat dat het in dit leven gaat om ervaringen opdoen en daaruit lessen leren. Door je natuurlijke behoefte aan persoonlijke ontwikkeling, zingeving en zelfreflectie kan je al snel grote stappen zetten op je levenspad. Hierdoor word je steeds krachtiger en onafhankelijker en gaat je creativiteit weer stromen. Zelfbewust creëer je jouw eigen leven en ben je tot inspiratie van anderen. Leef je eigen leven!

Kortom, deze trainingsdag zit vol met strategieën en waardevolle praktische informatie om mensen met dit talent effectief vooruit te helpen.

Wees erbij, je hebt nog één dag de tijd om je in te schrijven, nl zondagavond 5 november , tot 24 uur. Lees je dit artikel iets later, contacteer me dan even op 0032/(0)499/18.38.65

Alle praktische info vind je als je hier klikt.

Je kan alles ook nog eens bekijken op de video.

Hartelijke groet,

Peter

 Over Peter Kupers Foto Peter Kupers

Peter heeft al duizenden levens helpen transformeren en werkt zowel op mentaal, emotioneel, fysiek als spiritueel niveau met particulieren en  ondernemers. Zijn begeleiding is een uniek evenwicht tussen de kracht van het onderbewuste en een straightline pragmatisme om tot concrete transformatie te komen.

Klik hier voor meer informatie over de praktijk en het aanbod. Ben je ondernemer, klik dan hier, dan kom je op een andere website van Peter terecht. Voel je vrij om contact op te nemen. Een eerste gesprek is altijd gratis. Je kan Peter ook boeken voor lezingen, workshops of trainingen.

Klik hier om je naam in te vullen om maandelijks  het ‘Boost your Life -Ezine in je mailbox te ontvangen met een inspirerend hoofdartikel, de nieuwste activiteiten en nog heel wat extra tips om je levensenergie stromend te houden. En ontvang als warm welkom een Ebook over hoe de angsten achter het Please-patrooon te overtijgen.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmailDeel deze inspiratie!

Blog: Van hoofd naar hart en buik

Van hoofd naar hart en buik

Een tijd geleden vroeg me iemand “ik voel me gedesillusioneerd, heb je geen nieuwe illusie voor me? Dit artikel gaat over waar deze vraag vandaan komt. De toenemende scheiding tussen mind en lichaam maakt dat we alsmaar meer in ons hoofd vertoeven. In dit artikel lees je wat als remedie kan dienen!

Ergens in de tijdslijn van de evolutie is er in onze levens een scheiding ingeslopen tussen mind en lichaam en vervolgens gecementeerd door de leefwijze van de industriële economie. Onze lichamelijke component wordt steeds minder belangrijk en we bewegen ons alsmaar verder weg van de natuur in onszelf.  Op weg naar een bestaan ​​dat ons technologisch aanstuurt en ons meer en meer verwant maakt aan een robot aangedreven door artificiële intelligentie.

Ik vraag me weleens af of de komende generaties de meest ‘ontlichaamde’ generaties zullen worden die ooit zullen geleefd hebben. Met wandelende hoofden op stokken en een flink deel van het emotioneel en sociaal leven geregeerd door schermen en met de intuïtie op de ​​achterbank van de technologische grote broer.

Ik zie dit ook terug in mijn praktijk. Alsmaar meer mensen hebben moeite om uit hun hoofd te blijven en klagen over onrust in hun hoofd, slapeloze nachten door piekeren en lusteloosheid. Sommigen voelen juist helemaal niets meer en hebben een laag zelfbewustzijn met gevoelens van waardeloosheid en machteloosheid. Ze zijn de verbinding verloren met hun intuïtie en de diepere wijsheid van het lichaam. En wees maar zeker, als je langs je lichaam door leeft, wordt je vroeg of laat teruggefloten om een nieuwe balans te vinden. De tsunami aan burn-outs zijn dan ook niet uit de lucht gegrepen.

Een factor die ook meespeelt is dat we almaar meer omringd zijn door de zogenaamde ‘smart’ toestellen. Deze toestellen zorgen er net voor dat je meer en meer in je hoofd bent en niet in contact met je lichaam. En de social media doen daar nog een schep bovenop door te voorzien in de behoefte naar dopamine welk een geluksmomentje verschaft bij iedere ‘like’.  En dopamine is het stofje welk verslavend gedrag initieert. Denk niet dat ik terug naar een vroegere tijd wil. Ik gebruik bv. een smartphone ook intensief, maar het maakt een verschil als je je bewust bent welk de invloed ervan is. Onze fysieke en psychische gezondheid vereisen dat we de connectie met ons lichaam aan boord houden. Anders zullen we meer en meer onder controle staan van die tools.

VAN HOOFD NAAR HART EN BUIK

Het is mijn diepe overtuiging én ervaring dat in het fysieke veld van je lichaam de sleutel zit om vol aanwezig te zijn in je leven. Als je beter bent verbonden met je lichaam, functioneer je beter op fysiek en geestelijk vlak en kan je dus ook meer succesvol zijn in wat je doet. Tevens heeft het een meer dan  positieve impact op het aangaan van een relatie met andere mensen.

Reeds meer dan 5.000 jaar besteden systemen zoals gevechtsporten, yoga en andere meditatieve tradities veel aandacht aan het trainen van lichaam en geest. Dit in de overtuiging dat meesterschap van het lichaam en geest toegang geeft tot hogere staten van bewustzijn, intelligentie en welzijn. Een sterk en gezond lichaam verstoort de geest immers niet of minder.

Wat deze tradities ook wisten en gebruik van maakten is het feit dat we drie breinen hebben: het echte brein, het buikbrein en het hartbrein. Er bevindt zich een neuraal netwerk in je buik en hart wat lijkt op de werking van de hersenen. Uiteraard is er een enorm verschil tussen de drie. Het hartbrein en het buikbrein zitten namelijk helemaal anders in elkaar dan je rationele verstand. Wanneer je een beslissing maakt met je gewone brein, dan kan je daar nog over nadenken met je ratio: je kan alle argumenten voor en tegen goed afwegen, je maakt berekeningen, planningen, enzovoort.

Maar lang niet alle beslissingen worden op die manier genomen. Wanneer je gewoon voelt dat je bij iemand wilt zijn of, omgekeerd, wanneer je gewoon wéét dat je ergens niet op je plaats bent, dan komt daar weinig redeneringsvermogen bij kijken. Je volgt je hart en je luistert naar je buikgevoel, zonder aandacht te geven aan de kritische mind die wel aanwezig is in je hersenen. Heel specifiek is het de nervus vagus die ons denkende brein in ons hoofd koppelt met ons voelende brein in onze buik en hart.

UIT HET DRAMA EN WEG VAN MANIPULATIE

Vanaf dat je uit je verbinding met je lichaam gaat, kom je in je hoofd terecht en ben je niet meer vol aanwezig in je fysieke veld. En dan ligt de weg open naar manipulatie en een spelletje emotionele pingpong. Ik leg uit wat ik daarmee bedoel?

Het gecreëerde hologram waar we ons in bevinden surft op de golven van emotioneel drama en angst. Het drama kan maar bestaan door het feit dat je de uiterlijke omgeving die je waarneemt met je zintuigen als krachtiger ziet dan de kracht in jezelf. Je gaat dan uit het fysieke veld van je lichaam je hoofd in en zo geef je toegang tot je subtiele energieveld omdat jij niet echt aanwezig bent. Dan ben je een stuk meer vatbaar voor externe manipulatie en mind control, maar ook voor innerlijke manipulatie van je eigen reptielenbrein.

Tracht dus energetisch in de neutraliteit te blijven, door zowel positief als negatief te aanvaarden. Of met andere woorden, aanvaardt de matrix van de dualiteit maar laat je er niet mee in trekken. In die toestand bevind je je in een neutraliteit waarin het drama en de emoties als water van een zwaan afglijden. Dat is veel minder dramatisch en dus veel efficiënter.

Mensen vragen me weleens wat ik bedoel met innerlijk leiderschap, want dat is waar ik velen naar begeleid om dat te leven. Een voorbeeld hiervan is bv. dat als je iets oncomfortabels in je leven moet doen om iets te bereiken dat je dan in de neutraliteit en in je hartenergie blijft (herinner je het hart- en buikbrein eerder in dit artikel). Dan kunnen de gedachten en emoties er gewoon zijn, zonder dat je er tegen moet strijden. En het resultaat van je actie zal des te krachtiger zijn.

Zie dit alles als leerproces. Alles is één groot theater om onze leercurve te boosten. Een proces van voortdurende creatie, zoals een grotere kracht die een manier vindt om zich door jou uit te drukken. Kijk je angsten in de ogen en ga in de verbinding met je hart en buik en zeker niet in de strijd.

Zelf ondersteun ik mensen o.a. om vanuit het meer aanwezig zijn in hun eigen leven, een krachtiger leven te leiden op persoonlijk en professioneel vlak.Vanzelfsprekend in de persoonlijke begeleidingstrajecten, maar ook via een trainingsreeks genaamd “Van Stress naar Evenwicht en Vitaliteit”. Klik alvast hier voor een oefening die je helpt aarden en energie opladen.

Hartelijke groet,

Peter

 Over Peter Kupers Foto Peter Kupers

Peter heeft al duizenden levens helpen transformeren en werkt zowel op mentaal, emotioneel, fysiek als spiritueel niveau met particulieren en  ondernemers. Zijn begeleiding is een uniek evenwicht tussen de kracht van het onderbewuste en een straightline pragmatisme om tot concrete transformatie te komen.

Klik hier voor meer informatie over de praktijk en het aanbod. Ben je ondernemer, klik dan hier, dan kom je op een andere website van Peter terecht. Voel je vrij om contact op te nemen. Een eerste gesprek is altijd gratis. Je kan Peter ook boeken voor lezingen, workshops of trainingen.

Klik hier om je naam in te vullen om maandelijks  het ‘Boost your Life -Ezine in je mailbox te ontvangen met een inspirerend hoofdartikel, de nieuwste activiteiten en nog heel wat extra tips om je levensenergie stromend te houden. En ontvang als warm welkom een Ebook over hoe de angsten achter het Please-patrooon te overtijgen.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmailDeel deze inspiratie!

Blog: Vurige transformatie creëren

Transformatie via vuurceremonie

Kernthema in al mijn werk met anderen is voor transformatie te zorgen op persoonlijk en zakelijk vlak, zowel via het één op één werken als met groepen. In dit artikel laat ik je kennismaken met een andere poort tot transformatie om groei in je leven te creëren.

WAT IS HET EN WAT IS HET EFFECT ERVAN?

Agnihotra is een Indische vuurceremonie volgens een eeuwenoude Vedische traditie. Veel mensen ervaren een helend effect wanneer ze bij zulk een vuurceremonie aanwezig zijn. Een vuurceremonie schept nl. mogelijkheden en openingen voor transformatie. Het vuur helpt je zware energieën los te laten. Het helpt je dat te verbranden en te verteren wat onverteerbaar lijkt door je aandacht bewust te richten.

Je kunt een vuurceremonie ook doen voor het afsluiten van een periode, of bij het ingaan van een nieuwe fase, waarbij je de nieuw verworven inzichten en de daarbij behorende kwaliteiten bewust in je leven uitnodigt. Soms moeilijk te bevatten voor een Westerse geest, maar het geeft een boost aan de acties die je achteraf onderneemt om je specifieke doel te bereiken.

Hierop volgt een periode waarin ‘situaties van mogelijkheden’  verschijnen om jouw intentie te vertalen naar materialisatie in de alledaagse werkelijkheid. Zie het niet als een onmiddellijke magische verandering maar als een opening voor mogelijkheden voor het veranderen van bepaalde gewoonten en patronen. Herken deze ‘opening’ en gebruik deze mogelijkheid de daarop volgende weken om je gedrag te veranderen.

Dit vuurritueel wordt aangewend om aanwezigen, de directe omgeving en de atmosfeer op te laden met levensenergie, te zuiveren en te beschermen tegen toxische invloeden en schadelijke straling. Het gevolg is dat de atmosfeer een voedende werking krijgt op het leven van planten, dieren en mensen.

Nadat een gewijde ruimte is gecreëerd wordt het vuur ontstoken en gevoed met mantra’s, ghee, rijst, sesamzaad, … Een enorme hoeveelheid energie resoneert tijdens de ceremonie rond de koperen piramide waarin het vuur brandt. Er wordt een soort magnetisch veld gecreëerd dat negatieve energie neutraliseert en positieve energie bekrachtigd. Zo wordt er tevens een positief patroon geschapen rondom alle aanwezigen en de invloed reikt zelfs vele honderden meters verder.

Door mijn rijke contacten met specifieke mensen uit India heb ik een talent ontwikkeld om de tijdloze wijsheid van de eeuwenoude Vedische geschriften vanuit eigen ervaring praktisch te vertalen naar mensen met een Westerse achtergrond.

HET INNERLIJKE VUUROFFER

Op een dieper niveau staat de vuurceremonie voor het volgende. Je hele lichaam is het voertuig waarin je het vuur ontsteekt. Iedere inademing is een offer aan je innerlijke wereld en elke uitademing is een offer aan de uiterlijke wereld. Wanneer attractieve objecten de mind willen meeslepen, en deze impulsen geofferd worden aan het vuur van zelfbeheersing, dan worden deze verteerd door het innerlijke vuurAls die vlam brandt, welke handeling ook plaatsvindt, dan ontsteekt de handeling zelf het vuur van de suprème intelligentie. Het blijft branden in je handelingen, door je wezen, in je relaties; dat is het echte vuuroffer.

ZELF BELEVEN?

Wil je zulk een vuurceremonie eens zelf meemaken en de transformatie aan den lijve ervaren?

Regelmatig voer ik deze vuurceremonie uit op vraag van een centrum, yoga-school, festival of organisatie. Ik pas de ceremonie aan naar het gewenste doel en duur. Dit gaat van minimum 1 uur tot maximum 5 uur.

Indien je deze vuurceremonie zelf wil organiseren bij jou thuis in jouw centrum of op jouw festival, contacteer me dan. We overleggen dan over de duur en inhoud.

Hartelijke groet,

Peter

 Over Peter Kupers Foto Peter Kupers

Peter helpt levens transformeren op persoonlijk en professioneel vlak. Zijn begeleiding is een uniek evenwicht tussen mystiek, de kracht van het onderbewuste en een straightline pragmatisme om tot concrete resultaten te komen. Klik hier voor meer informatie over de praktijk en het aanbod.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmailDeel deze inspiratie!

Blog: In beweging zijn met hart en ziel

In beweging zijn met hart en ziel

Ik hou ervan als mijn leven in beweging is en dat ik met hart en ziel kan leven wat ik doe. Is dat niet meer het geval, dan dreig ik mijn drive en mijn interesse te verliezen. Vele mensen vinden het fijn om op op automatische piloot hun leven te leiden. Voor mij zou dat betekenen dat mijn leven krimpt en dat is geen optie.

We zijn in onze samenleving opgevoed om vnl. vanuit ons hoofd te leven en volgens voorgevormde paden ons leven op te bouwen. Zelf heb ik altijd al de neiging gehad om niet te volgen wat er van me verwacht wordt, en het onweerstaanbare magnetisme te voelen dat me echt in beweging brengt. Deze beweging heeft me langs wegen gebracht waardoor mijn levensdoel zich vanzelf heeft geopenbaard en me dingen heeft laten doen die me hebben doen verklaren “dit is waarom ik leef“.

Als iets in beweging is dan groeit het en beweegt het zoals het leven zelf. Het leven groeit immers altijd. Kijk naar het universum, per seconde dijt dat nog altijd uit met een snelheid van meer dan 70km per seconde. En die beweging zit ook in het DNA van onze cellen. Onze cellen zijn opgebouwd uit sterrenstof en ondergaan dezelfde wetmatigheden.

Mens zijnde, staan we steeds voor de keuze of om mee in die flow of life te gaan en te groeien of om terug te houden en te krimpen. Groeikeuzes leiden je naar vitaliteit en levensenergie. En toegegeven, soms ook tijdelijk naar meer stress, spanning en onzekerheid.

Groeien betekent regelmatig je comfortzone uitdagen en jouw angsten overwinnen. Het betekent ook handelingen stellen waarbij je je weleens oncomfortabel voelt. Maar het zijn dikwijls deze handelingen die je iets nieuws laten creëren en beweging in je leven brengen. Ik hoor wel eens mensen zelfvoldaan zeggen dat ze volleerd zijn. Maar één duw richting exit comfortzone, en ze ontdekken plots een enorme groeimarge.

Zit je tegen een plafond aan, maak er dan de vloer van voor je volgende verdieping. Je kan de mind en het reptielenbrein maar overwinnen als je het uit zijn kot lokt door acties te doen waar je je initieel ongemakkelijk bij voelt. In mijn eigen leven was dat het geval toen ik voltijds in mijn eigen organisatie startte en een vast inkomen los liet. De groeimarge om mijn eigen leven vorm te geven in vrijheid en onafhankelijkheid toonde zich al snel!

Soms hebben we zoals een schip een loods nodig om ons veilig door ondiepe en verraderlijke stromingen te leiden. Zelf laat ik me loodsen door personen die zelf uitgedaagd worden om te groeien en een waardevol en impactvol leven te creëren. Zulk een leven is per definitie eentje waarmee je anderen inspireert.

Dus waarom zou je jezelf en anderen de uniciteit die in je schuil gaat ontzeggen. Waarom zou je jezelf terughouden. Ga voor je doel, je droom. Houd je niet terug en doe wat nodig is. En laat dat taboe varen dat je alles in je eentje moet doen. Je van tijd tot tijd laten loodsen door iemand die zelf het lef heeft om zich regelmatig heruit te vinden. Dat vergt wel een investering, maar op termijn spaar je het uit omdat het een massa levenstijd bespaart als je ergens sneller doorheen gaat.

Vrienden vragen me weleens, hoe kun je de spiritualiteit in jouw leven rijmen met zulk een instelling. Sommigen vinden bovenstaande levenswijze immers net iets te materieel. De rode draad door het leven en je zielegeschiedenis is groeien. We zijn immers multidimensionale wezens. In essentie zijn we een ziel die een lichaam heeft aangenomen om te leren en te groeien. Voor zij die opperen dat dit te zweverig is. Het is helemaal OK om  sceptisch te zijn, maar heb ook het lef om ervaringen aan te gaan die jouw aannames op losse schroeven zetten en durf ze dan aan te passen op basis van jouw ervaringen.

Hoe diepgaande spirituele ervaringen rijmen met straightline zakelijke groei? Makkelijk, die ervaringen hebben altijd al te maken gehad met het overwinnen van je mind en van de illusie over wie en wat je bent. We zijn pure potentie. Potentie om te ontwikkelen. Wat ik echter bij veel mensen zie is dat ze een teruggetrokken bestaan leiden op velerlei vlak en uit de beweging zijn gegaan. Ieder zijn eigen keuze natuurlijk.

Mijn devies is, kom uit je schulp en laat je zien. Want als je groeit, creëert en wint, zal je dan nog steeds zo pessimistisch zijn en vol argwaan over de gang van zaken in de samenleving en de politiek. Laat de wereld niet over aan hen die erop uit zijn enkel op winstmaximalisatie voor zichzelf en om zo nog meer activiteiten te ondernemen die de natuur en de medemens om zeep helpt.  Nee, word wakker en besef je eigen creatiekracht.

Geld is daarbij geen doel op zich maar wel iets waar je meerwaarde mee kan creëren. Meer inkomsten betekent voor mezelf dat ik een verbeterde dienstverlening kan aanbieden doordat ik mijn skills nog verder kan verbeteren. Maar ook medemensen ver van huis van dienst kan zijn, zoals een project in India welk ter plaatse kinderen een beter leven wil geven.

Regelmatig geef ik een seminar over hoe je daadwerkelijk uit de cirkel kan breken van je oude identiteit en hoe je een nieuwe krachtige identiteit kan opbouwen. Klik hier voor meer info.

Ben je getriggerd door dit artikel? Graag hoor ik van jou in het reactieveld hieronder….

Je kan steeds een (gratis) analysegesprek met me aanvragen. Bel 0032/499.18.38.65 of stuur een mail naar peter@deepsoulconnections.com.

DEEL dit artikel met jouw netwerk, door op de Tweet, Like, Share of Google+ knoppen hiernaast te klikken, zodat ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Heel veel succes op JOUW weg naar JOUW potentieel.

Hartelijke groet,

Peter

 Over Peter Kupers Foto Peter Kupers

Peter helpt gedreven mensen bij het creëren van krachtige resultaten op persoonlijk en zakelijk vlak. Zijn begeleiding is een uniek evenwicht tussen de kracht van het onderbewuste en een straightline pragmatisme om tot concrete resultaten te komen. Klik hier voor meer informatie over de praktijk en het aanbod. Ben je ondernemer, klik dan hier, dan kom je op een andere website van Peter terecht.

 

Vul  hier je naam in om maandelijks  het Deep Soul Ezine in je mailbox te ontvangen met een inspirerend hoofdartikel, de nieuwste activiteiten en nog heel wat extra tips om je levensenergie stromend te houden. En ontvang als warm welkom een GRATIS online training (video) die je helpt om jouw innerlijke saboteur te overstijgen.

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmailDeel deze inspiratie!

Blog: 15 transformerende inzichten

transformerende inzichten

Nu het jaar op zijn einde loopt, wil ik 15 transformerende inzichten met je delen die het afgelopen jaar mijn leven hebben veranderd.

#1. Voel, denk en doe! Velen onder ons hebben geleerd om altijd eerst te denken en dan te doen, laat staan eerst te voelen. Dikwijls is dit gerelateerd aan een overlevingsmechanisme waardoor je heel snel tot inzicht en begrip wil komen om alles voor te zijn wat je wil beknotten. Maar het is een wereld van verschil als je handelt naar datgene wat je diep in jezelf voelt. Daarna kan je dan bedenken hoe je het concreet uitvoert.

#2. Ongemakkelijke en onbekende gebieden zijn over het algemeen de voedingsbodem voor groei. We groeien d.m.v. uitdagingen. De illusie van veiligheid is altijd gevaarlijker dan het ongemak van verandering. Durf het aan om het fake paleis van je comfortzone te verlaten.

#3. Neem iedere dag de tijd om je leeg te laten lopen, want je loopt vast als alles volgelopen is. Ontspul je ook van tijd tot tijd van materialistische dingen.

#4. Voel je liefde.  Maar val niet in de valkuil om énkel je gevoel te volgen. Er is een groot verschil tussen intuitie en gevoel. Transformatie voelt dikwijls oncomfortabel in het begin, en net daarom doen mensen niet de benodigde acties.

#5. Als je niet dealt met je reptielenbrein, dan zal het met jou dealen!

#6. We zien de wereld niet zoals hij is, maar zoals we zijn. Het leven dat je op dit eigenste moment leeft is niet noodzakelijk het leven van je toekomst. Eenmaal je jouw beslagen brilglazen hebt schoongemaakt zie je de wereld helemaal anders met heel wat andere en meer mogelijkheden die je nu nog niet ziet.

#7.  Veronderstel niets, maar vraag het. In het Engels betekent veronderstellen ‘assume’. En het is in dit woord dat de waarheid achter veronderstellen zit. Assume makes an ‘ass’ of ‘u’ and ‘me’.

#8. Inzichten en mooie plannen sterven in je hoofd als ze niet in actie worden omgezet.

#9. Besef dat een terughoudende actie ook een actie is waarvoor het universum beweegt, nl. als je niet in actie komt, krijg je het ook niet teruggespiegeld in de reële wereld.

#10. Informatie is er al genoeg, het komt aan op transformatie.

#11. De woorden die we gebruiken en die we zelfs denken, creëren onze realiteit. Zoals je spreekt, zo ook luisteren de mensen naar je, maar ook je onderbewuste luistert mee. Er is immers creërend spreken en beschrijvend spreken. De meesten spreken beschrijvend

#12.  Het geheim van verandering ligt erin om al je energie te focussen op het bouwen van het nieuwe en niet in het bevechten van het oude.

#13.  Er zijn twee soorten mensen: mensen die dealen met angst en die zichzelf groter maken dan de situatie en groei creëren. En een tweede groep die niet dealt met hun angsten en de omstandigheden groter laat worden dan de angst, oftewel ze krimpen.

Laat  angst geen invloed hebben op de acties die je moet doen om je doel of droom te bereiken. Shift van slachtoffer naar owner. ‘Own’ die bullshit in je hoofd en deal ermee. Zeg tegen jezelf “Ondanks die nonsens die er zich in me afspeelt ben ik aanwezig in het NU en ga ik NU de meest krachtige actie doen die nodig is om het resultaat te bereiken dat ik voor ogen heb”.

#14.  De toekomst wordt uitsluitend gemaakt in het heden. De toekomst kan niet op een ander tijdstip worden gecreëerd dan in het heden. Wat iemand ‘nu’ creëert bepaalt hoe de nieuwe ‘nu’, of wat we de toekomst noemen, eruit zal zien. Anders leef je in een cirkelvormige wereld en is je toekomst telkens iets wat je wil, maar wat je niet hebt. En het is deze vervelende gewoonte van continu iets te verlangen welk je zelfvertrouwen en vitaliteit laag houdt.

#15.  Het is een wijdverspreide overtuiging dat we eerst volledige duidelijkheid nodig hebben over wat we willen om een volgende stap te zetten. Ik zeg dat er meer duidelijkheid ontstaat NADAT we al een stap gezet hebben.

Om daadwerkelijk uit de cirkel te breken van je oude identiteit en een nieuwe krachtige identiteit op te bouwen gaan velen met succes een traject met me aan. Ben je getriggerd door dit artikel, weet dan dat ik je in een (gratis) Inspiratiesessie graag van nog meer input, tips of op jouw situatie toegesneden adviezen voorzie. Bel 0032/499.18.38.65 of stuur een mail naar  peter@deepsoulconnections.com.  

Klik hier voor meer informatie over de praktijk en het aanbod.

Hartelijke groet,

Peter

 Over Peter Kupers Foto Peter Kupers

Peter helpt gedreven mensen bij het creëren van krachtige resultaten op persoonlijk en zakelijk vlak. Zijn begeleiding is een uniek evenwicht tussen de kracht van het onderbewuste en een straightline pragmatisme om tot concrete resultaten te komen. Klik hier voor meer informatie over de praktijk en het aanbod. Ben je ondernemer, klik dan hier, dan kom je op een andere website van Peter terecht.

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmailDeel deze inspiratie!

16 Oktober te Maaseik: Workshop – Overstijg je innerlijke saboteur

workshop innerlijke saboteur

Op zondag 16 oktober start om 10u de Workshop Overstijg je Innerlijke Saboteur.

We komen zondag samen om tot de kern te komen waarom je niet doet wat je zou moeten doen en waarvan je weet dat je het zou moeten doen.

ONTDEK TIJDENS DEZE WORKSHOP 

 • Hoe je korte metten maakt met obstakels en JA zegt tegen jezelf;
 • Hoe je in rechte lijn komt met het leven van je (ziele)doel;
 • Hoe je kan kiezen om te groeien in plaats van te overleven;
 • Hoe je met één krachtige techniek in je Optimale Zelf kan stappen;

       En nog veel meer …

WAT GA JE LEREN TIJDENS DEZE WORKSHOP

Veel mensen hebben grote dromen en verlangens. De goede voornemens zijn er vaak. De resultaten blijven voor velen echter uit. Om duurzaam resultaat te boeken heb je een concreet plan en een ijzersterke strategie nodig, dat je ook daadwerkelijk met veel plezier kunt volhouden.

Heb jij ook dromen, verlangens en doelen die je wilt realiseren? Heb je het gevoel dat je toe bent aan de volgende stap? Een job waar jij gans je potentieel in kwijt kan? Een goede relatie met jezelf ? Succesvoller zijn in waar je goed in bent?

Het begint met het zetten van de eerste stap. En dat kun je al doen in één dag. Ontdek op zondag 16 oktober tijdens de “Overstijg Je Innerlijke Saboteur” workshop hoe jij jezelf weer in beweging zet en hoe je beslissingen kunt nemen die positieve effecten hebben op jouw leven.

Dus, handel en schrijf je in!

Klik hier om je aan te melden >>>

_____________________________________________________________________________________________________

PRAKTISCHE INFO

Tijden:     Zondag 16 oktober
  9.30 uur –  Registratie
10.00 uur – Aanvang
17.00 uur – Einde

Locatie:  

Hotel Van Eyck 
Markt 49
3680 Maaseik
(België – pal op de grens met Nederland)
www.hotelvaneyck.be

Bijdrage:   € 100,- voor workshop inclusief drank en kleine lunch. Voor degenen die reeds met me samenwerken is er een KORTING voorzien!       Betaling via overschrijving.

Vragen?     Peter Tel.: 0032/499.18.38.65

__________________________________________________________________________________________________

Schrijf je vandaag nog in! Klik op de knop hieronder. 

Klik hier om je aan te melden >>>

Tot de 16de op de workshop!

Hartelijke groet,

Peter

Peter is oprichter van de organisatie Deep Soul Connections en is gecertificeerd regressietherapeut, hypnotherapeut en personal mental coach. Hij werkt met de gouden combinatie van het onderbewuste en straightline mental coaching opdat er échte transformatie plaatsvindt.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmailDeel deze inspiratie!

Blog: stop met terughoudend te zijn

OVERWIN JE TERUGHOUDENDHEID

Vele mensen staan met terughoudendheid in het leven en blijven dralen met het realiseren van hun dromen of doelen. Ze hebben moeite om er 100% voor te gaan. Men wil wel tot 95% gaan maar … die laatste 5% om een relatie of project te doen slagen daar haken velen af. Maar die 5% extra maken wel een wereld van verschil!

WE ZIEN DE WERELD NIET ZOALS HIJ IS, MAAR ZOALS WE ZIJN

De filosoof Arthur Schopenhauer merkte ooit op dat “de meeste mensen de grenzen van hun eigen visie als de grenzen van de wereld beschouwen”. Als advies geeft hij om kennis te maken met hen die dat niet doen en van hen te leren!

Het leven dat je op dit eigenste moment leeft is niet noodzakelijk het leven van je toekomst. De kans is groot dat je de dingen momenteel doorheen de ogen van jouw angst, je grenzen en valse veronderstellingen aan het bekijken bent. Eenmaal je die beslagen brilglazen hebt schoongemaakt zie je de wereld helemaal anders met heel wat andere en meer mogelijkheden die je nu nog niet ziet. Kortom, we zien de wereld niet zoals hij is, maar zoals wij zijn.

Ongemakkelijke en onbekende gebieden zijn over het algemeen een goede voedingsbodem voor groei. We groeien d.m.v. uitdagingen. Maar vertel dat tegen ons reptielenbrein dat ons zo graag in de status quo houdt en steeds terug cirkelt naar wie we denken te zijn. Om deze eenvoudige reden saboteert de meerderheid onder ons zich al op voorhand. Stel jezelf eens de vraag of je toelaat dat jouw angst het beste van je krijgt.

En die angst is ook een angst voor schaarste. Als je handelt vanuit schaarste dan komen volgende gedachten je wellicht bekend voor: “als ik alles geef, dan blijft er niets meer over”, “als ik elke euro weggeef, dan blijft er niets meer over“, “als ik alle liefde geef die ik in me heb dan blijft er niets meer in me over voor mezelf“. Indien men handelt vanuit die overtuiging in het achterhoofd, dan heerst er per definitie terughoudendheid.

Dit is echter een paradox, want als je alles geeft wat je kan geven dan blijf je over met meer. Er is niets nobels aan een terughoudend leven, iedereen verliest daarbij, jijzelf én je omgeving. Dus ban die terughoudendheid zoveel mogelijk uit je leven

HOE BOUW JE DIE TERUGHOUDENDHEID AF?

 1. DOE AAN INTROSPECTIE

Hoe zou je leven eruit zien als je helemaal geen angst had?  Waar sta jij jezelf in de weg? Welke zijn de 3 belangrijkste dingen in jouw leven en leg je daar ook effectief de focus op? Denk eens even na hoeveel je in je relaties, persoonlijke en zakelijke, geeft? Geef het een cijfer van 0 tot 100. Welke stappen kan je nemen om dit tot 100% te brengen.

2. ONDERNEEM ACTIE

Hetgeen naast het volgen van je intuïtie een grote impact maakt op het leven en ervoor zorgt dat er toegang ontstaat om tot een gewenst resultaat te komen is actie. Het universum maakt het niet uit hoe je iets wil doen of hoe vastbesloten je bent. Het reageert op datgene wat je doet en waar je actie op onderneemt. Besef hierbij dat een terughoudende actie ook een actie is waarvoor het universum beweegt, nl. als je niet in actie komt, krijg je het ook niet teruggespiegeld in de reële wereld.

Focus je dus vooral op actie en ontdek hoe het universum op je reageert als je actie onderneemt om je doel te bereiken. Het universum beweegt voor de daad. Je zou het mooier kunnen verwoorden door te zeggen dat het universum ‘divinely indifferent’ is. Maar dit is enkel een mooi inzicht, en inzichten sterven in je hoofd als ze niet in actie worden omgezet. Als inzichten wel in actie worden omgezet, dan is er een mogelijkheid voor het universum om er naartoe te bewegen. Bedenk eens waarom het universum zou reageren op iemand die maar 95% geeft. Er zijn genoeg mensen die bereid zijn om voor die 100% te gaan.

Sta je op een punt waarop je twijfelt of je wel voor 100%  doorgaat met iets dat waardevol voor je is? Weet dan dat als je stopt met de nodige acties te ondernemen, je nooit zal weten hoe ver je geraakt zou zijn en je zal de persoon niet leren kennen die je geworden zou zijn door de inspanning toch te doen.

Dus ga ervoor, ga voor hetgeen je wil en onderneem actie! Handel, spreek, maak impact, loop tegen de lamp en begin opnieuw. Dit creëert veel meer voedingsbodem om iets te laten groeien en om naartoe te bewegen.

3. VERGEET NIET JE INTUÏTIE TE VOLGEN

Laat je niet énkel leiden door je verstand. Neem je intuitie als kompas voor de richting die je uitgaat. Maar val niet in de valkuil om énkel je gevoel te volgen. Er is een hemelsbreed verschil tussen intuitie en gevoel. Transformatie voelt dikwijls oncomfortabel in het begin, en net daarom doet de meerderheid niet de benodigde acties.

Om daadwerkelijk uit de cirkel te breken van je oude identiteit en een nieuwe krachtige identiteit op te bouwen gaan velen met succes een 1 op 1 coachingstraject aan. Wil je persoonlijke begeleiding om te zien wat je nu nog niet ziet en om te doen wat je nu nog niet voor mogelijk houdt? Bel me dan even op of stuur een persoonlijk bericht naar  peter@deepsoulconnections.com.  

Hartelijke groet,

Peter

 Over Peter Kupers Foto Peter Kupers

Peter helpt gedreven mensen bij het creëren van krachtige resultaten op persoonlijk en zakelijk vlak. Zijn begeleiding is een uniek evenwicht tussen de kracht van het onderbewuste en een straightline pragmatisme om tot concrete resultaten te komen. Klik hier voor meer informatie over de praktijk en het aanbod. Ben je ondernemer, klik dan hier, dan kom je op een andere website van Peter terecht met zijn                                       aanbod voor ondernemers en mensen in sleutelposities in een bedrijf.

 

Vul  hier je naam in om maandelijks  het Deep Soul Ezine in je mailbox te ontvangen met een inspirerend hoofdartikel, de nieuwste activiteiten en nog heel wat extra tips om je levensenergie stromend te houden. En ontvang als welkom een GRATIS online training (video) die je helpt om jouw innerlijke saboteur te overstijgen.

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmailDeel deze inspiratie!

Online webinar: hoe je innerlijke saboteur te overstijgen

Innerlijke saboteur overstijgen

Aanstaande donderdag 15 september start om 20u de LIVE uitzending over hoe je innerlijke saboteur te overstijgen >>>

Is het voor jou een uitdaging om je leven een andere wending te geven, maar kom je er niet echt toe? Lees dan verder of schrijf je direct in voor mijn nieuwe kosteloze live online webinar Hoe je innerlijke saboteur te overstijgen!”. Inschrijven doe je via deze link.

Na jarenlang mensen te hebben begeleid weet ik precies waardoor mensen zich laten weerhouden om écht het leven te leiden op een manier die bij hen past. Ik laat je de valkuilen herkennen én ze te overstijgen. Zodat je levensomzet groeit en leven (en ondernemen) makkelijker en succesvoller zal zijn.

Daarom ontwikkelde ik een webinar (versie 2.0.) waarvoor de inschrijving nu geopend is! Wees er snel bij; het webinar is op donderdag 15 september, van 20u00 tot 21u30.

In dit gratis online webinar leer je o.a.:

 • Waarom het zo moeilijk is om tot een duurzame transformatie te komen en wat de meest cruciale valkuil is.
 • Ontdek dat deel van jouw brein dat alles maar steeds bij het oude wil houden.
 • Leer hoe  je deze valkuil kan omzeilen en overstijgen om jouw leven naar een volgend level te tillen.
 • BONUS: gratis inzichtssessie (Skype) en inschrijven tegen actievoorwaarden op de workshop over dit onderwerp.
 • En nog veel meer …

Voorkom dat je dit webinar mist en reserveer direct je gratis plek! Klik hier om je in te schrijven voor het webinar >>>

Ik hoop je op de 15de in het webinar te mogen begroeten.

Hartelijke groet,

Peter

 Over Peter Kupers Foto Peter Kupers

Peter is de stichter van Deep Soul Connections en begeleidt mensen terug naar hun diepste essentie opdat ze ten volle aanwezig kunnen zijn om hun dromen écht te realiseren. Dit door middel van unieke transformatie reizen, regressie- en hypnotherapie, personal coaching, energetische healing en publicaties Leer hier meer.

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmailDeel deze inspiratie!

Blog: Kleur je Geest & ... Relax: de PSiO bril, een revolutie op vlak van stressbeheersing

PSiO-bril

De PSiO is een hulpmiddel dat van grote waarde is voor mezelf, voor mijn geliefden, voor mijn cliënten en voor de cliënten en patiënten van heel wat collega’s. Ik wil deze innovatieve tool met je delen zodat je er ook jouw voordeel mee kan doen in deze bij tijden stresserende wereld. De mensen achter dit project ken ik persoonlijk en ik geloof enorm in de toegevoegde waarde hiervan. 

De PSiO-bril is voor velen complementair met het werk wat ze doen. Voor mij is dat als hypnotherapeut en personal mental coach. Het geeft mensen de kans om in hun eigen tijd aan de slag te gaan met een aantal werkpunten, zoals verder beschreven. Anderen gebruiken de psio in hun vorm van therapie en ondersteuning of in hun wellness zaak, call center, ….

Wat is het?

De PSiO-bril combineert licht- en relaxatietherapie via een ingebouwde ‘mp3-lichtspeler’. Het brengt je in een mum van tijd in een diepe ontspanning of kan je een boost aan energie geven. Hij combineert de lichtstimulatie met stem relaxatie en gekleurde, muzikale lichteffecten. Er zijn downloadbare muzikale, relaxatie- en inslaapprogramma’s. Daarnaast zijn er ook specifieke therapeutische programma’s, alsook programma’s die je een energieboost geven.

Waar kan de PSiO-bril bij helpen?

De stimulatie van het gekleurde licht en van de stembegeleiding speelt een rol bij het beheersen van stress, “maal”gedachtes tot rust brengen, het bereiken van een diepere meditatie, het verminderen van angsten bij de tandarts of bij een operatie, voorbereiding op examens (bv. betere concentratie, beter onthouden), pijnmanagement (van chronische pijn), reguleren van jetlag, makkelijker in slaap vallen, snelle recuperatie na een lange inspanning via powernaps en nog voor een heleboel andere specifieke situaties, zoals bv. psoriasis.

Hoe?

De PSiO-bril werkt met al of niet pulserend gekleurd licht, muziek en/of 3D-stemmen. De techniek achter de PSiO-bril is al gedurende meer dan 25 jaar in onderzoek en in ontwikkeling. Dit veelal in ziekenhuizen en slaaplaboratoria. NASA kocht een tijd geleden de PSiO-bril om de effectiviteit te testen in het reguleren van de jetlag en stress management van de astronauten.

Meer dan 150 programma’s

Ieder kan zelf een selectie maken uit meer dan 150 programma’s met stem en muziek (o.a. Engels, Frans en in mindere mate Nederlands) en deze (tegen betaling) downloaden via http://www.psioplanet.com/ (een download-platform, zoals iTunes, maar dan in MP3 kleurenversie).

Meer weten? 

Surf naar http://www.psio.com/ . Alle basisinfo is te vinden op de Nederlandstalige site. Meer vind je op de Engelse versie van de website http://psio.com/en/index.htm . De Nederlandstalige website wordt in de komende weken volledig heringericht.

Zelf de PSiO-bril ervaren?

Wil je weten wat de PSiO-bril voor JOU kan doen of voor jouw cliënten of patiënten, ervaar het dan zelf eens. Er zijn drie opties:

1.  Je maakt een individuele afspraak met me.

2. Ik organiseer van tijd tot tijd een inloopdag in mijn praktijkruimte in Kinrooi (net op de grens met Nederland aan de A2). Iedereen krijgt dan volgens afspraak de tijd om het effect zelf te ervaren. Ik begeleid je om de programma’s uit te proberen die het best bij je noden passen. Kortom, een sessie zonder verplichting.

De laatste inloopdag vond plaats op 22 april 2017.

3. Er is ook de mogelijkheid om zelf in jouw woonplaats een inloopdag te organiseren waar ik de uitleg geef en het je laat uittesten.

Info en reservering: Peter Kupers. Tel.: 0032/499.18.38.65; mail me op peter@deepsoulconnections.com of meld je hier aan en geef je voorkeur van tijdstip én dag op

Rechtstreeks bestellen via de webshop?

Je kan de PSiO ook rechtstreeks bestellen op https://www.psiostore.com/en/. Omdat de PSiO enkel wordt verkocht via een netwerk van ‘ambassadeurs’, moet je voor de bestelling een ambassadeurscode invullen, mijn code is deepsoul.

Ambassadeur worden?

Je kan ook ‘ambassadeur’ worden van deze waardevolle tool. Interesse? Contacteer me dan even op de eerder vermelde coördinaten. We maken dan een afspraak en ik leg je alles uit.

Hartelijke groet,

Peter Kupers

Over Peter Kupers Foto Peter Kupers

Peter helpt levens transformeren. Zijn begeleiding is een uniek evenwicht tussen de kracht van het onderbewuste en een straightline pragmatisme om tot concrete resultaten te komen. Klik hier voor meer informatie over de praktijk en het aanbod.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmailDeel deze inspiratie!

Workshop: De Helende Reis naar je Ideale Zelf

Schermafbeelding 2016-06-06 om 18.10.54

Op zondag 26 juni start om 10u de Workshop De helende reis naar je Ideale Zelf. Een dag om te ontdekken hoe je je opnieuw kunt verbinden met jouw autenthieke kracht.

WAT GA JE LEREN?

Innerlijke reis naar je Ideale Zelf

Tijdens deze workshop nemen we je mee op reis. De reis naar je innerlijke ideale zelf. Willen we niet allemaal een antwoord op de vraag: “Wie ben ik? Waarom ben ik hier? Wat zijn mijn doelen en dromen en hoe kan ik ze waarmaken?”

We hebben ons in dit leven aangepast aan hoe de omgeving wil dat we zijn. We zijn gaan denken dat we zijn zoals ons werd verteld, door ouders, leraren, partners enz. Maar diep van binnen zit de informatie over wie we werkelijk zijn, ons Ideale Zelf.

Emotioneel evenwicht

Om deze reis succesvol te laten zijn, is het nodig dat we onze energiebanen (chakra’s en meridianen) en emoties in balans brengen en dat blokkades worden verwijderd.

Prikkel je zintuigen

We laten je ook kennismaken met de meest krachtige essentiële oliën die er momenteel op de markt zijn. Door hun frequentie zorgen ze ervoor dat het proces van transformatie nog meer wordt versneld.

Je krijgt ook de nodige tools mee om thuis verder aan de slag te gaan. En uiteraard ontvang je informatie over het gebruik van deze essentiële oliën, waarom wij deze zo aanbevelen en wat het effect is op je gezondheid en welzijn.

Mis daarom deze dag niet! Het wordt een prachtige, diepgaande innerlijke reis die jou ondersteunt in het verbinden met je authentieke kracht

Lesgevers: mensen van de praktijk

Anja en Veerle zijn beide Health Coaches en Welness Advocates van DoTerra essentiële oliën. Peter is Hypnotherapeut en Personal Mental Coach.

Klik hier om je aan te melden >>>

Een dag die je niet wilt missen, inspirerend, humoristisch en praktisch op een unieke locatie aan de Maas.

Praktische info:

Lesgevers:  Peter Kupers, Veerle Michiels, Anja Disseldorp

Datum:        Zondag 26 juni van 10.00 uur tot 16.30 uur

Locatie:      Botel Ophoven – Maasdijk 1 bus 5  3640 Ophoven-Kinrooi (België – op de grens met Nederland) www.botelophoven.be

Prijs:           € 77,- voor workshop inclusief oliesample, productgids, drank, tussendoortjes en kleine lunch. Betaling via overschrijving of veilig online.

Vragen?     Tel.: 0032 499.18.38.65

Reserveer direct je plek! Klik hier om je in te schrijven >>>

We hopen je op de 26ste op de workshop te mogen begroeten.

Hartelijke groet,

Peter

 Over Peter Kupers Foto Peter Kupers

Peter is de stichter van Deep Soul Connections en begeleidt mensen terug naar hun diepste essentie opdat ze ten volle aanwezig kunnen zijn om hun dromen écht te realiseren. Dit doe ik door middel van unieke transformatie reizen, hypnotherapie, personal coaching en publicaties.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmailDeel deze inspiratie!
1 2